Tots els pobles
EN
[fotos:títol]

Grup GRG-Zhuoou


MISSATGE
Descripció

Guix reforçat amb fibra de vidre (GFRG o GRG) (per a interiors o zones protegides) és un compost de guix alfa d'alta resistència reforçat amb fibres de vidre que es pot modelar en fàbrica en pràcticament qualsevol forma o mida. GFRG (o GRG) és un material no combustible (resultats de les proves de propagació de la flama i valors de desenvolupament de fum segons ASTM E-84) i fins i tot les peces més grans només pesen 2-3 lliures per peu quadrat (10-15 kg/m2) . Similar a les foses de guix tradicionals, però considerablement més lleugeres i resistents, el guix reforçat amb fibra de vidre s'acaba normalment amb qualsevol pintura interior. Les juntes es poden enganxar i l'acabat és similar a l'acabat de panells de guix. L'ús de material reciclat post-consum, el fet que les foses GFRG es fabriquen a mida i estan dissenyades per minimitzar l'excés d'enquadrament, fa que el guix reforçat amb fibra de vidre sigui una opció favorable per a projectes de construcció LEED o ecològica.


GRG-001

GRG-002

GRG-003

GRG-005

GRG-006

GRG-007

GRG-008

GRG-012

GRG-009

GRG-013

GRG-014

GRG-015

Per a més detalls, feu clic descarregar!

Propietats físiques
Valor de la propietatMètode de prova/Resultat
Dura BarcolASTM-D-2583 105 Punts
CompressióASTM-C-39 5,800 psi
CTE MitjanaASTM-D-696 5.4 x 10-6 polzades/polzades/F°
DensitatASTM-D-792 110 lliures/ft³
Inflamabilitat - Materials de classe IASTM-E-84 0 Flama/ 0 Fum
Resistència a la flexióASTM-D-790 4,192 psi
Força d’impacteASTM-D-256 12.9 peus lliures/polzada
TensileASTM-D-638 1,340 psi
Pes de la unitat (lbs./ft² at)

1lbs.


Aplicacions

Guix reforçat amb fibra de vidre (GFRG o GRG) és un material econòmic i s'utilitza en una sèrie d'aplicacions arquitectòniques com ara sostres, cobertes de columnes, panells de paret decoratius, cúpules, suports, elements escultòrics, mampares, cales lleugeres i molt més.

avantatge competitiu

Guix reforçat amb fibra de vidre (GFRG o GRG) és guix alfa de "fosa fina" de color blanc que s'ha acabat al camp o que es pot preparar/acabar de fàbrica segons l'aplicació específica. On abans s'utilitzaven "foses de guix" tradicionals, ara s'especifica el guix reforçat amb fibra de vidre (GFRG o GRG) per la seva lleugeresa, resistència superior i facilitat d'enviament/instal·lació.

• Lleuger

• Instal·lat amb sistemes de la indústria tradicional de panells de guix

• Es pot unir a panells de guix i pintar de manera similar en sistemes de façana interior

Preguntes i respostes dels clients
    No coincideix amb cap pregunta!
MISSATGE
SEMPRE ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!
Feu clic aquí per contactar amb nosaltres