Tots els pobles
EN
[fotos:títol]

Grup GRP-Zhuoou


MISSATGE
Descripció

Plàstic reforçat amb fibra de vidre (FRP) també anomenat GRP és un compost de plàstic termoestabl construït a partir de moltes combinacions de resines polimèriques, farciments orgànics o inerts, reforços de fibra de vidre. Els marcs metàl·lics o de fusta o incrustacions dissenyats per aconseguir el rendiment desitjat del producte que s'està produint s'utilitzen per assegurar el FRP/GRP a substrats estructurals adequats. El major avantatge d'un compost de fibra de vidre és la flexibilitat de disseny que ofereix als arquitectes, dissenyadors i fabricants, i la durabilitat a llarg termini del material amb superfícies pintables o colors integrals.


GRP-BF

GRP-FBF

GRP-GH

GRP-MRF

GRP-MRF015

GRP-SF

GRP-STF

GRP-STF016

GRP-TF

GRP-WF

GRP-WTF

GRP-YG

Per a més detalls, feu clic descarregar!

Propietats físiques
Valor de la propietatMètode de prova/Resultat
CompressióASTM-D-695 27,000 psi
Força pura2,336 ps
Valor de la propietatMètode de prova/Resultat
CTE MitjanaASTM-D-696 23.2 x 10-6 polzades/polzades/°F
DensitatASTM-D-792 110 lliures/ft³
Inflamabilitat - Materials de classe IASTM-E-84 25 o menys Flama/50 o menys Fum
Combustibles - Materials de classe 1ASTM-E-84 25 o menys Flama/50 o menys Fum
Resistència a la flexióASTM-D-790 22,000 psi
Mòduls de flexió x 106ASTM-D-790 1.38 ksi
Resistència a la traccióASTM-D-638 11,500 psi
Mòdul de resistència a la tracció x 106ASTM-D-638 2.0 ksi
Pes de la unitat (lbs./sq.ft. a 3/16")1.5-2 lbs
Contingut de vidre14.9%
Contingut ATH43%
Contingut de resina

41.6%


Aplicacions

• Es pot subministrar com a producte classificat de classe A contra el foc, per la qual cosa és una opció excel·lent per a la majoria de les facetes dels sistemes de façana arquitectònica exterior o interior d'un edifici.

avantatge competitiu

• Es poden produir en pràcticament qualsevol forma, les peces es poden dissenyar amb precisió. Components corbats, acanalats, ondulats o perforats són només algunes de les possibilitats.

• Es pot subministrar en una àmplia gamma d'acabats: llisos o amb textura i en una varietat de colors o superfícies de pintura preparades amb imprimació.

• És un dels més forts de tots materials de construcció amb característiques de resistència consistents amb formigó, acer o alumini. (Kg per Kg de fibra de vidre és més resistent que l'acer)

• Proporciona una llarga vida útil, ja que aquest material durador resistirà dècades de condicions meteorològiques adverses. Tot i que es pinta fàcilment, el color pot ser integral a la cara del gel coat, proporcionant així un producte de llarga durada i resistent als raigs UV de baix manteniment. FRP/GRP també és resistent a la corrosió i, per tant, es pot utilitzar en entorns durs o extrems.

• És lleuger i, per tant, requereix menys mà d'obra i estructures de suport o substrats més lleugers, reduint així el cost de construcció i instal·lació i accelerant així la construcció.

Preguntes i respostes dels clients
    No coincideix amb cap pregunta!
MISSATGE
SEMPRE ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!
Feu clic aquí per contactar amb nosaltres