Tots els pobles
EN
[fotos:títol]

Grup TCP-Zhuoou


MISSATGE
Descripció

Es diu guix de ciment temàtic TCP és un compost de plàstic termoestabl construït a partir de moltes combinacions de resines de polímer, farciments orgànics o inerts i reforços de fibra de vidre. Els marcs o incrustacions metàl·liques o de plàstic dissenyats per aconseguir el rendiment desitjat del producte que s'està produint s'utilitzen per assegurar el TCP a substrats estructurals adequats. El major avantatge d'un compost de fibra de vidre és la flexibilitat de disseny que ofereix als arquitectes, dissenyadors i fabricants, i la durabilitat a llarg termini del material amb superfícies pintables o colors integrals.


TCP-STF

TCP-WF

TCP-SF

TCP-WTF

TCP-ZW

TCP-YG

TCP-FBF

TCP-BF

TCP-GH

TCP-ZW001

TCP-WTF007

TCP-YG022

Per a més detalls, feu clic descarregar!

Propietats físiques

ciment

• Tot el ciment s'utilitza ciment Portland tipus 1 que compleix tots els requisits de la norma ASTM C 150.

• Tota la sorra compleix tots els requisits de la norma ASTM C 144.

• Tots els morters de relleu compleixen tots els requisits de la norma ASTM C 150.

formigó projectat

• Ha d'utilitzar àrids que creïn propietats d'alta resistència al formigó (és a dir, forma angular, gradació uniforme i selecció de materials d'àrids d'alta qualitat)

• El formigó projectat es pot reforçar amb fibres per augmentar la resistència (és a dir, fibres de vidre o fibres sintètiques).

• Quan sigui necessària una gran força d'unió, una cohesió millorada i capes aplicades més gruixudes (entorn d'aigua corrent), s'ha d'utilitzar formigó projectat amb fum de sílice.

• El formigó projectat modificat amb polímers es pot utilitzar per augmentar la resistència a la tracció i la flexió, millorar les unions i reduir la permeabilitat.

• Aconseguir una resistència a la compressió mínima de 4000 psi.

Additius

Es poden utilitzar additius per millorar certes característiques del formigó. Tots els additius compleixen les seccions aplicables de ASTM C 260, C 494 i C 618.

Els additius comuns inclouen: cendres volants, canal de sílice, superplastificants, retardadors d'aigua, acceleradors de fixació i arrastre d'aire.

Els additius que contenen clorur estan prohibits si hi ha metall incrustat dins o reforçant la roca.

Aplicacions

• Es pot subministrar com a producte classificat contra incendis de classe A, per la qual cosa és una opció excel·lent per a la majoria de les facetes de l'exterior o interior d'un edifici façana arquitectònica sistemes.

TCP també és resistent a la corrosió i, per tant, es pot utilitzar en entorns durs o extrems, sempre que totes les barres de reforç d'acer tinguin una cobertura de 25-50 mm a cada costat.

avantatge competitiu

• Es poden produir en pràcticament qualsevol forma, les peces es poden dissenyar amb precisió. Components corbats, acanalats, ondulats o perforats són només algunes de les possibilitats.

• Es pot subministrar en una àmplia gamma d'acabats: llisos o amb textura i en una varietat de colors o superfícies de pintura preparades amb imprimació.

• És un dels més forts de tots materials de construcció amb característiques de força coherents amb FRP, acer o alumini.

• Proporciona una llarga vida útil, ja que aquest material durador resistirà dècades de condicions meteorològiques adverses. Tot i que es pinta fàcilment, el color pot formar part de la barreja humida, proporcionant així un producte durador i de baix manteniment.

• Es pot fer que sigui lleuger, per la qual cosa requereix menys mà d'obra i estructures de suport o substrats més lleugers, reduint així el cost de construcció i instal·lació, accelerant així la construcció si el material lleuger com l'escuma es substitueix per sorra.

Preguntes i respostes dels clients
    No coincideix amb cap pregunta!
MISSATGE
SEMPRE ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!
Feu clic aquí per contactar amb nosaltres