Tots els pobles
EN
[fotos:títol]

Grup UHPC-Zhuoou


MISSATGE
Descripció

UHPC-001

UHPC-002

UHPC-006

UHPC-009

UHPC-011

UHPC-018

UHPC-022

UHPC-021

UHPC-030

UHPC-029

UHPC-031

UHPC-035

Per a més detalls, feu clic descarregar!

Innovacions de la UHPC:

UHPC és un material de mew a base de ciment amb una resistència ultra alta, alta tenacitat i baixa porositat. La seva formulació bàsica és minimitzar els defectes interns (porositat i microfissures) augmentant la finesa i l'activitat dels components, i no utilitzar àrids gruixuts, aconseguint així una resistència ultra alta i una alta durabilitat.

1. Ultra-alta durabilitat

La fórmula especial d'UHPC dóna com a resultat una disposició regular de molècules, amb una penetració extremadament baixa i una alta durabilitat, fins i tot en condicions de congelació i descongelació, onada de mar, sulfat d'alumini, àcid feble o carbonatació, etc.

2. Propietats mecàniques molt elevades

UHPC té una alta resistència i una bona resistència a l'impacte, i es pot utilitzar per a estructures de protecció en projectes de defensa, així com per a estructures especials que requereixen una gran capacitat de càrrega.

3. Rendiment de treball ultra alt

L'UHPC pot suportar forces externes com ara fricció, foc, voladura, congelació i descongelació, calamarsa o altres danys naturals. També és altament eficient en impermeabilització i aïllament tèrmic.

4. Efectes decoratius

UHPC pot fer realitat els somnis dels dissenyadors, donant a l'arquitectura una forma, un color i una textura més rics. Amb un alt acabat superficial, UHPC pot prevenir la invasió de substàncies nocives i té un excel·lent rendiment d'auto-neteja.

5. Sostenibilitat ambiental

L'estructura d'UHPC ajuda al desenvolupament sostenible del medi ambient, reduint el cost de construcció, modelat, mà d'obra i manteniment, millorant la seguretat de les obres i augmentant la velocitat de construcció i el cicle de vida dels edificis.

Nivell tècnic i especificacions:

UHPC té excel·lents propietats mecàniques, de drenatge i d'autocuració, i és fàcil per al manteniment i els efectes arquitectònics. Les seves prestacions són substancialment millors que el formigó normal, formigó d'alt rendiment i GRC. Les seves excel·lents propietats mecàniques asseguren un menor consum de material i una major capacitat de càrrega que el ciment normal, donant com a resultat un component més lleuger i prim. La reducció del pes propi no només estalvia material i augmenta l'eficiència de la producció, sinó que també ajuda els dissenyadors i constructors a ampliar la seva imaginació i creativitat.

Preguntes i respostes dels clients
    No coincideix amb cap pregunta!
MISSATGE
SEMPRE ESTEM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!
Feu clic aquí per contactar amb nosaltres